Famax / Meyra

Famax d.o.o. službeni zastupnik Meyre u Hrvatskoj

Društvene mreže

Tražilica

Image Alt

O nama

  /  O nama

O nama

Tvrtka FAMAX započela je s radom 2009. godine. Nudimo program rehabilitacijskih pomagala i pomagala za svakodnevni život, a posebno ističemo široku ponudu invalidskih kolica za sve moguće primjene. Trudimo se i svim silama nastojimo omogućiti uspješan i kvalitetan svakodnevni život osobama s invaliditetom, a to je ujedno i geslo naše tvrtke – „Mi pokrećemo ljude!“. Stalno surađujemo sa stručnjacima različitih struka, poput liječnika. fizioterapeuta i radnih terapeuta, ali i arhitektima, pravnicima i sl. Ujedno pružamo brojne savjetodavne usluge osobama s invaliditetom koje se odnose na njihove potrebe, ali i na ostvarivanje njihovih prava.

Osobito ističemo važnost bavljenja sportovima za osobe s invaliditetom. Naime pružamo izravnu podršku skijaškoj reprezentaciji osoba s invaliditetom, a direktor Robert Jurić ujedno je i predsjednik Monoski kluba Zagreb, potpredsjednik Hrvatskoga skijaškog saveza osoba s invaliditetom i član (serviser) reprezentacije hrvatske u alpskom skijanju za invalidne osobe. Naša je tvrtka ugovorni isporučitelj HZZO-a i Croatia osiguranja za sve grupe medicinskih proizvoda.

FAMAX zastupa njemačku tvrtku MEYRA-ORTOPEDIA koja je svjetski cijenjena kompanija za izradu rehabilitacijskih pomagala. Stoga je u našu ponudu uključen cjelokupan program ortopedskih pomagala i ostalih proizvoda te ugledne njemačke tvrtke. Obavljamo također servis svih pomagala, ali dajemo i sve potrebne savjete pri kupnji i uporabi. MEYRA-ORTOPEDIA pripada najpoznatijim i najuspješnijim svjetskim proizvođačima invalidskih kolica i rehabilitacijskih pomagala. Utemeljena je 1936., a ime MEYRA-ORTOPEDIA danas je sinonim za kvalitetna invalidska kolica. Na temelju dugogodišnje tradicije i iskustva izgradila je široku međunarodnu mrežu koja u cijelosti ispunjava i najzahtjevnije želje i potrebe svojih klijenata.

You don't have permission to register