Famax / Meyra

Famax d.o.o. službeni zastupnik Meyre u Hrvatskoj

Search

Image Alt

O nama

  /  O nama

O nama

Tvrtka FAMAX započela je s radom 1994. godine. Nudimo program rehabilitacijskih pomagala i pomagala za svakodnevni život, a posebno ističemo široku ponudu invalidskih kolica za sve moguće primjene. Misija nam je omogućiti uspješan i kvalitetan svakodnevni život osobama s invaliditetom. Kontinuirano surađujemo sa stručnjacima različitih struka, poput liječnika. fizioterapeuta i radnih terapeuta. Ujedno pružamo brojne savjetodavne usluge osobama s invaliditetom koje se odnose na njihove potrebe, ali i na ostvarivanje njihovih prava.

Osobito ističemo važnost bavljenja sportovima za osobe s invaliditetom. Pružamo izravnu podršku skijaškoj reprezentaciji osoba s invaliditetom, a naš direktor prodaje Robert Jurić ujedno je i predsjednik Monoski kluba Zagreb, potpredsjednik Hrvatskoga skijaškog saveza osoba s invaliditetom i član (serviser) reprezentacije hrvatske u alpskom skijanju za invalidne osobe. Naša je tvrtka ugovorni isporučitelj HZZO-a i svih važnijih osiguravajućih društava u Hrvatskoj.

Kao dugogodišnji ekskluzivni zastupnik i distributer ortopedskih i rehabilitacijskih pomagala članica Meyra Group (Meyra GmbH, Netti by Alu Rehab, TA Service), Famax u svom asortimanu nudi proizvode i brojnih drugih europskih i svjetskih proizvođača (LM Global Design Ltd, Wetac Battery Company, Afikim Electric Vehicles, Rolko Kohlgrüber GmbH, Digi Project, Ledc Germany, Trulife, Antano Group …). Također, osim prodaje, Famax nudi usluge kompletnog servisa.

Nositelj je certifakata ISO 13485:2016 za proizvodnju i prilagodbu individualnih ortopedskih pomagala te prodaju i servisiranje medicinskih proizvoda za njegu i rehabilitaciju.

 Meyra Kontakt